Logo focus jpeg bestand FOCUS tennis academy

FOCUS tennis academy is een professionele tennisschool met een uitgebreid dienstenpakket en gaat voor een totale focus op het gebied van techniek, tactiek, conditie en mentale begeleiding. Hiervoor werken we met een team van ervaren en gediplomeerde professionals om een kwalitatief hoogstaand pakket aan te bieden en spelers op te leiden voor de (internationale) tennistop. Onder de huidige spelers bevinden zich meerdere Nederlands Kampioenen. Uiteraard is de recreatieve tennisliefhebber ook welkom. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor tennisles via het inschrijfformulier op de website. Meer informatie is te vinden op de website, zijn er andere vragen/opmerkingen stuur dan een email naar info@focustennisacademy.nl

Informatie


TV Het Hofland Img 0301 1

Tv het Hofland is de tennisvereniging van Schoonhoven. Met 8 gravel+ banen 1 gravel miniveld royaal clubhuis ruime kleedkamers uitgebreide bar groot zonneterras uitstekende kijkmogelijkheden Tenniskidsvereniging gezelligheid en sportiviteit!

FOCUS tennis academy (prestatie trainingen) Schermafbeelding 2017 07 25 om 12.21.18

Welkom bij de inschrijving voor tennisles bij FOCUS tennis academy locatie Victoria.

Be Quick Gouda Bequick en focus

De oprichting van GLTC Be Quick vond plaats in 1895. Daarmee kan Be Quick geschaard worden in de rij van de oudste verenigingen in den lande. Be Quick is mede-oprichter geweest van de Nederlandse Lawn Tennis Bond (later Koninklijke) en heeft altijd in Gouda gelegen. Eerst aan de P.C. Bothstraat, later aan de Graaf Florisweg en sinds 1970 in Oosterwei. Het tennispark (7 verlichte banen, oefenbaan en clubhuis) is gelegen aan de Sportlaan in Gouda. Het park is tijdens het seizoen (1-4 tot 1-10) dagelijks van 9.00 uur tot 23.00 uur open. Op deze tijden kan er getennist mits het weer het toelaat. Naast buiten banen beschikt Be Quick ook over twee binnenbanen.

TV Victoria Logo 2x

De leukste vereniging/tennishal in Rotterdam Kralingen en omstreken! De Victoria Tennishal biedt met haar acht indoor tennisbanen het hele jaar door tennisplezier voor iedereen. De acht banen zijn verdeeld over twee hallen.De hal is geschikt voor tennistalenten die op weg zijn naar de top maar ook voor mensen die voor hun plezier een balletje willen slaan. De tennisvereniging beschikt over 11 gravel banen.