Unknown FOCUS tennis academy

FOCUS tennis academy is een professionele tennisschool met een uitgebreid dienstenpakket en gaat voor een totale focus op het gebied van techniek, tactiek, conditie en mentale begeleiding. Hiervoor werken we met een team van ervaren en gediplomeerde professionals om een kwalitatief hoogstaand pakket aan te bieden en spelers op te leiden voor de (internationale) tennistop.

Informatie


FOCUS tennis academy (prestatie trainingen) Unknown

Geschikt trainingsprogramma samenstellen: Bij FOCUS tennis academy trainen zowel spelers die de ambitie hebben om prof te worden, als ook spelers die een andere carrière voorzien, maar wel goed en hard willen trainen. De mogelijkheid om elke dag te trainen wordt niet alleen gebruikt door de (aankomende) profs. Ook studenten (o.a. Hogeschool Inholland Rotterdam, Erasmus Universiteit) en tennistrainers die nog op nationaal niveau actief zijn maken hier gebruik van. Uiteraard geldt voor deelname aan deze training een hoog instapniveau maar voor ieder moet de werkhouding, het trainingsplezier en het niveau passend zijn in onze groepen. Mijn zoon/dochter heeft talent, wat nu? Wij hebben een duidelijke visie voor ogen wat er per leeftijd “nodig” is om een kans te hebben om nationaal en internationaal niveau te kunnen bereiken. De KNLTB heeft in haar Toptennis plan “five steps to the top” in kaart gebracht hoe een trainingsopbouw er dan uit hoort te zien, waarbij uiteraard altijd nog individueel op maat gemaakt dient te worden. Klik hier om het Toptennis plan “five steps to the top” van de KNLTB in te zien. Voor het komende seizoen hebben wij de volgende trainingsmogelijkheden/programma voor de spelers samengesteld. Waarbij we het totaal pakket willen aanbieden: Tennis, Fysiek, Mentaal, voeding en wedstrijdbegeleiding.

TV Victoria Logo 2x

De vereniging/tennishal in Rotterdam Kralingen en omstreken!

GLTC Be Quick Gouda Bequick en focus

GLTC Be Quick is de tennisvereniging van Gouda.

TV Het Hofland Img 0301 1

Tv het Hofland is de tennisvereniging van Schoonhoven.

Op zoek naar een professionele tennis academy op uw vereniging? Schermafbeelding 2020 03 14 om 21.50.41

Bent u op zoek naar een Tennis Academy die op uw vereniging alle zaken omtrent tennisles, planning, beleidsplan regelt. Dan bent u hier aan het juiste adres! stuur een email aan: info@focustennisacademy.nl