LTC de Heerenduinen

Welkom bij Tennis Organisatie Velsen (TOV). Wij zijn een tennis en padelschool die zich richt op het vergroten en ontwikkelen van de tennis/padelsport voor spelers van alle niveaus en leeftijden. TOV staat onder leiding van John Biersteker en Roderik Franken. Bij TOV zijn we actief op meerdere parken in de omgeving Velsen, waardoor we een breed scala aan mogelijkheden bieden voor onze spelers. Wij werken samen met andere trainers om zo een compleet lesprogramma aan te kunnen bieden. Sinds 2018 hebben wij ook padel toegevoegd aan ons lesprogramma, waardoor we een grote verscheidenheid aan trainingen en activiteiten kunnen aanbieden voor zowel de jeugd, recreatieve als prestatieve tak. Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat u de fijne kneepjes van padel leert kennen en uw vaardigheden verbetert. Padel is een ideale sport voor zowel jong als oud, het is een geweldige manier om in beweging te blijven en te genieten van een leuke tijd met vrienden of familie. Het vereist een goede coördinatie, techniek en een goede conditie, wat het ook geschikt maakt voor spelers die willen werken aan hun fitness en hun spel op een hoger niveau willen brengen. Wij geloven dat we door het aanbieden van een combinatie van trainingen en activiteiten voor de jeugd, recreatieve en prestatieve tak, we een positieve bijdrage kunnen leveren aan de groei van de tennissport en padel in de omgeving. Wij zijn trots op ons vermogen om zowel de recreatieve als prestatieve tak van de sport op onze vereniging aan te pakken en te vergroten. We begrijpen dat veel mensen nog niet bekend zijn met padel, daarom organiseren wij regelmatig introductie- en proeflessen. Zo kan u kennis maken met de sport en zien of het iets is wat u leuk vindt. Wij hopen u binnenkort te zien op onze parken voor een leuke en leerzame tennis of padel sessie!

Lesmogelijkheden

 • padel-groepstraining nazomerseizoen overdag 2023 losse inschrijving (klik op de cursus voor meer informatie) Start 4 September (€185,50)
 • padel-groepstraining nazomerseizoen overdag 2023 volle lesgroep(klik op de cursus voor meer informatie)Start 4 September (€720,00)
 • padel-groepstraining introductiecursus nazomerseizoen 2023(klik op de cursus voor meer informatie) doorlopende startdata (€90,00)
 • padel-groepstraining overdag najaarsseizoen 2023 volle lesgroep(klik op de cursus voor meer informatie) Doorlopende start data (€360,00)
 • tennis-groepstraining volle lesgroep zomerseizoen 2023(klik op de cursus voor meer informatie)Start 1 April (€995,00)
 • tennis-groepstraining losse inschrijving zomerseizoen 2023(klik op de cursus voor meer informatie)Start 1 April (€255,25)
 • prive/duo-training tennis half uur zomerseizoen 2023(klik op de cursus voor meer informatie)Start 1 April (€497,50)
 • 5 gratis tennislessen, maak kennis met tennis (voor niet leden) (€0,00)
 • tennis-groepstraining volle lesgroep najaarsseizoen 2023/2024(klik op de cursus voor meer informatie)Start 1 oktober (€940,00)
 • tennis-groepstraining losse inschrijving najaarsseizoen 2023/2024(klik op de cursus voor meer informatie)Start 1 oktober (€236,00)
 • tennis-groepstraining overdag volle lesgroep najaarsseizoen 2023/2024 10x(klik op de cursus voor meer informatie) Start 1 oktober (€525,00)