The Bubble Club Blaricum

In het prachtige Gooise Blaricum wilden wij een plek creëren waar sport, ontspanning , gezelligheid, werk en nieuwe mensen elkaar ontmoeten.

In de kern geloven we in de transformerende kracht van sport, gemeenschap en ontspanning.

Dat is waarom we in 2022 begonnen aan de reis om deze unieke niche padel- en tennis club keten op te richten.

Onze visie is creëer een plek waar mensen jong en oud kunnen ontsnappen aan de eisen van hun drukke leven, opnieuw verbinding kunnen maken met zichzelf en een uitdaging vinden in het plezier van sport en het ontmoeten van nieuwe mensen en het delen van ideeën.

Een plek om te werken, te sporten nieuwe mensen te leren kennen, te eten, te drinken maar ook een gezonde lifestyle te ambiëren.

De komende maanden zal het concept meer vorm krijgen. Het is work in progress en wij zullen het concept in Blaricum uitbreiden met technogym train faciliteiten, padel tournooien, events, een high end fysio praktijk, een drip clinic om je immuniteit te verbeteren en hogedruk cabines om te trainen met zuurstof en op die wijze je conditie te verbeteren.

Gedreven door onze passie en de positieve respons van onze leden uit Ibiza , reikt onze ambitie verder dan dat van een enkele locatie.

Daarom The Bubble Club Blaricum als tweede locatie.

We streven ernaar om ons concept verder uit te breiden en vergelijkbare clubs op te richten in verschillende landen en meer mensen de verbinding van onze social sportclub te laten ervaren.