TPC 't Slotje

TV ’t Slotje wil de inwoners van Beek en Donk de mogelijkheid bieden het hele jaar te kunnen tennissen tegen een tarief dat zo laagdrempelig is dat iedereen die dat wenst lid kan worden.

Voor seniorleden staat recreatief tennis centraal waarbij in ruime mate mogelijkheden worden geboden om wedstrijdtennis te kunnen beoefenen door deelname aan interne dan wel KNLTB competities en toernooien. Door mogelijkheden te bieden voor het volgen van tennislessen kunnen leden hun tennisvaardigheden (verder) ontwikkelen.

Voor jeugdleden proberen we middels het volgen van het jeugdbeleidsplan van de vereniging het prestatief tennis te stimuleren. Er wordt dan ook uitgebreid aandacht besteed aan een gedegen tennisopleiding.

Voor de verzorging van tennislessen werkt ’t Slotje samen met Tennisschool Sport-Events BV. Deze organisatie, die zich bezig houdt met advisering en ondersteuning van tennisverenigingen én trainers, treedt namens ’t Slotje op als werkgever voor onze tennisleraren.

Gedurende het gehele jaar zijn er trainingsmogelijkheden voor junioren en senioren, op alle niveaus. Trainingen worden gegeven op ons park en in Tennishal D’n Ouwe Toren.

De trainers zijn het aanspreekpunt voor alle vragen omtrent trainingen, mogelijkheden tot het volgen van lessen en bijbehorende kosten. De trainingscoördinator is aanspreekpunt en contactpersoon voor trainers en leden.